3 för att hitta kärleken på nätet

Du längtar efter att få träffa någon att dela livet med. Samtidigt som du inte vill lägga ner tid och känslor på fel personer. Här kommer tipsen som hjälper dig att hitta kärleken på nätet.

1# Seriösa dejtingsidor

Först och främst ska du använda seriösa dejtingsajter. Det är på sådana sidor som par träffar varandra. Idag är det många som träffas över nätet för första gången. Men det räcker inte att surfa runt på internet och lägga upp profiler på en massa sajter. Du vill fiska i rätt vatten, så att säga. De andra personerna på dejtingsajten ska vara intressanta personer. Människor som du vill lära känna. På Nätdejtingtips kan du enkelt jämföra alla seriösa dejtingsidor och komma igång med att dejta på allvar.

2# Din profil

Internet är väldigt visuellt och du är så mycket mer än ditt utseende. Detsamma gäller den andra personen. Det är så enkelt att bli ratad eller rata någon på grund av småsaker som har med håret, kinderna, näsan, hakan eller kroppen att göra. När du skapar din profil behöver du både visa upp dig från din bästa sida, samtidigt som du bör vara ärlig. Att verka mer vältränad eller beläst än vad du är kommer bara medföra att den andra personen blir besviken när ni träffas IRL. Ta fina bilder där din personlighet kommer fram. Se till att ha bra ljus. Samtidigt bör du inte låtsas vara någon annan än du är. Låt det ta lite längre tid, men var seriös, så kommer du hitta någon att bygga en riktig relationer med.

3# Träffas IRL

Det är smart att träffas dagtid på ett kafé för första gången. En kafé kan både vara romantiskt och vänskapligt. Det är så mycket lättare att avsluta en fika efter en timme om ni omgående märker att ni inte är kompatibla. Eller om du känner att det inte kommer att bli något mer. Än om ni sitter på en restaurang en lördagskväll och känner er förpliktade att också äta dessert. Du får också en bättre bild av personen när ni träffas dagtid och garanterat är nyktra. Naturligtvis bör ni ha videosamtalat över nätet innan första dejten. Så att du ser att bild och skrivna ord stämmer med verkligheten.