Hitta billiga hotell

Ska du ut och resa och är i behov av boende? Då har du många fina hotell, motell och airBnb som du kan använda dig av. Det vanligaste är dock att man använder sig av klassiska hotell, just för att de är så smidiga och bekväma.

Hotell kan dock kosta en hel del och det tar pengar från andra roliga saker som du kan göra på din semester. Genom att hitta ett billigt hotell sparar du in pengar och kan fortfarande bo med samma standard som du hade tänkt dig. I resemagasinet Vagabond finns mängder med bra tips på hotell och resmål världen över, men vill du ha tips på hur du ska hitta billiga hotell är det våra knep du ska använda dig av!

  • Jämför hotell – Genom att jämföra priserna på hotell i området kan du snabbt och enkelt se vilket hotell som är bäst och mest prisvärt.
  • Var flexibel – Har du möjlighet att vara flexibel med dagarna är det enklare att hitta bra alternativ. Vardagar är t.ex. oftast billigare än helger och undvik högsäsonger och lov.
  • Använd rabatter och erbjudanden – Många hotell har erbjudanden och rabatter som gör vistelsen billigare. Signa upp för nyhetsbrev hos diverse hotellkedjor eller kolla med jämna mellanrum på deras hemsida.