Samla lån för bättre ekonomi

Många små krediter och lån kan snabbt generera i höga månadsbelopp. Varje lån eller kredit som du tar behöver betalas tillbaka och oftast tillkommer även en ränta och andra avgifter. Genom att samla dina lån kan du se till att minska månadskostnader och få en privatekonomi som är bättre och mer stabil.

Samlingslån är idag mycket populära och ett bra sätt att förbättra ekonomin såväl som kreditvärdigheten. Med ett samlingslån lånar du pengar till de skulder och krediter du har idag, betalar av dessa med hjälp av samlingslånet och amorterar sedan bara ett lån – istället för många små. Låneformen kräver ingen säkerhet och har idag få krav på låntagaren. Det har gjort den till ett självklart alternativ för den som vill bli mer ansvarsfull över sin ekonomi.

Hur mycket får man låna?

Samlingslån likar privatlån på många sätt och beloppen ligger vanligtvis någonstans mellan 10.000 kronor och 500.000 kronor. Du kan ansöka om ett samlingslån trots betalningsanmärkningar.

Finns samlingslån utan UC?

Ja. Det finns flera aktörer som erbjuder samlingslån och där man använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än UC.

Vad blir räntan?

Räntan kommer i de flesta fall att sättas individuellt. Banken tittar då på din kreditvärdighet och sätter en ränta därefter.